UUDISTETTU VERKKOKAUPPA AVATTU! YLI 300 UUTTA TUOTETTA VERKKOKAUPASSA!!!Tietoa meistä

Tampereen Akvaariokala on vuonna 2009 perustettu akvaarioharrastuksen erikoisliike. Meillä on pitkä kokemus akvaarioharrastuksesta ja palvelemme ammattitaidolla aina aloittavasta akvaarioharrastajasta jo kokeneeseen konkariin. 

Panostamme asiantuntevaan palveluun jo akvaarion perustamisvaiheessa, jotta harrastuksen aloittaminen olisi mahdollisimman vaivatonta. Palvelemme kokeneita harrastajia erikoisuuksilla, ja asiakkaamme saavat aina vaikuttaa valikoimaamme. Hankimme myös niitä harvinaisuuksia, joista olet aina haaveillut. Aloitteleville akvaristeille annamme heti alusta asti hyvät ohjeet ja vinkit akvaarion perustamiseen ja autamme mahdollisten ongelmien ilmaantuessa.

Tuomme suurimman osan kaloistamme itse maahan Aasiasta ja Etelä-Amerikasta. Oma maahantuontimme varmistaa hyvin laajan valikoiman kaloissa, kasveissa, ravuissa ja kotiloissa. Normaalisti meillä on valikoimassa noin 100 lajia kaloja ja selkärangattomia sekä noin 50 lajia kasveja, jotka voit löytää ajantasaisesta kala- ja kasvilistastamme. Lajivalikoimamme vaihtelee runsaasti ja ylettyy perinteisistä kardinaalitetroista ja seeprakaloista aina huippuharvinaisiin plekoihin, villeihin kiekkokaloihin ja rauskuihin. Liikkeessämme on 100 akvaariota, joista osa on erillisellä karanteenipuolella. Yhteensä vettä pyörii tiloissamme noin 16000 litraa. Karanteenamme kaikki kalat karanteenitiloissamme, jotta voit olla varma, että uusi lemmikkisi on terve ja paikallisiin vesiarvoihin sopeutunut.  

Kalojen hyvinvointi on meille erittäin tärkeää toimitusketjun kaikissa vaiheissa. Panostamme kalojen terveyteen heti kalatoimituksen saapumishetkestä lähtien ja neuvomme mielellämme asiakkaitamme kalojen hoidossa kotiakvaarioissa. Voit myös ottaa meihin yhteyttä mahdollisten ongelmien ilmaantuessa akvaariosi hoidossa. 

Tuomme maahan kalojen ja kasvien lisäksi myös muita akvaariotuotteita, kuten pakaste- ja kuivaruokia, catappalehtiä, somisteita ja tekniikkaa. Palvelemme parhaiten makean veden puolella, mutta saat meiltä tilaamalla myös meriveteen liittyvät tarvikkeet, ruuat ja saatavuuden mukaan myös elävät asukit.

Liikkeemme on fyysisesti pieni, mutta emme ole koskaan antaneet sen rajoittaa meitä. Meillä on ilmiömäinen kyky varastoida suuren liikkeen valikoima kompaktiin tilaan, sekä käytössä erilliset karanteeni- ja varastotilat. Lisäksi henkilökunnallamme on suuri sydän juuri sinulle ja suomuisille lemmikeillesi. Päivitämme tietotaitoamme jatkuvasti uusien lajien ja tuotteiden osalta, jotta pysymme tulevaisuudessakin Suomen akvaarioliikkeiden terävimmässä kärjessä. 

 

Valikoimissamme olevat tuotemerkit:

VIMI, Beta, Aquarium Münster, Dr. Bassleer, BCUK, TNA, EHEIM, Aquadeco, Ceramic Nature, Sera, Tunze, Juwel, Seachem, EASY-LIFE, JBL, Tetra, Ocean Nutrition, Tropical, Tropica, Fluval, AquaLight, Odyssea, RESUN, Satek, Beamswork, Prodibio, O.S.I, NORAQ, Akwaland